Tūrisma valstis \ Maroka \ Man vajag vīzu Marokā krievu tūrismam un atpūtai

Vai man vajadzīga vīza Marokā krieviem tūrismam un atpūtai?


Produkti jūsu veselībai vietnē Aliexpress

Marokā ne tik ātri uzsākta tūristu piesaistes ceļš uz valsti, un tagad valsts politika ir noteikta tūrisma uzņēmējdarbības attīstībai. Daudzu valstu pilsoņiem vīzu režīms tika ievērojami atvieglots. Ieskaitot krieviem, vīza nav nepieciešama.

Varbūt Marokas Karaliste ir viena no lojālākajām pieejām tūristiem. Bezvīzu uzturēšanās periods valstī ir gandrīz rekords - 90 dienas, un to var pagarināt.

Vīza ir nepieciešama uzņēmējdarbībai vai izglītībai. Jūsu pases un citu dokumentu prasības arī ir vieni no vienkāršākajām.

Prasības dokumentiem, šķērsojot robežu

Pases derīguma termiņš vienkārši jāattiecina uz uzturēšanās ilgumu Marokā. Nav pieejams 3 vai 6 mēnešu laikā, tāpat kā citās valstīs, nav paredzēts. Tas ir vienkārši, ka jūsu pasē ir jābūt vienai tukšai lapai, lai izveidotu zīmogu. Tas izbeidz prasības.

Pat ja jums ir zīmogs par vizīti Izraēlas valstī, Maroka īpaši to neredz, un, ja viņi to dara, viņi nepievērš uzmanību. Varbūt tas ir saistīts ar faktu, ka Marokas teritorija ir tālu no Izraēlas konfliktu vietām ar arābu pasauli. Un ienākumi no tūrisma ar vīzu atcelšanu strauji pieaug.

Vienīgais, kas jums ir mazliet jātērē, ir imigrācijas kartes aizpildīšana. Ieraksts, kā to sauc arī par Marokas karti, nerada nopietnu problēmu.

Tās diagrammas nedaudz atšķiras no līdzīgiem dokumentiem citās valstīs. Uzvārds, vārds, dzimšanas datums, ārzemju pases numurs un apmeklējuma mērķis, kā parasti.

Citu valstu pilsoņiem

Diemžēl, Baltkrievijas, Ukrainas un Kazahstānas pilsoņi marokāņi nav tik lojāli. Šo valstu bezvīzu režīmu nepiemēro, un būs nepieciešama pilnīga vīza.

Papildu dokumenti, kas var būt nepieciešami

Galu galā pie ieejas Marokā robežsargiem jums var būt jautājumi. Jums, iespējams, būs jāuzrāda atgriešanās biļete un tūristu kupons kā apliecinājums jūsu godīgajiem tūristu nodomiem.

Ja jūs pats atrodaties Marokā, tad ir pareizi izdrukāt viesnīcas rezervāciju. Ja jums nav nekas no tā, mēs iesakām jums piedāvāt pierādījumus, ka jums ir finansiāli līdzekļi, lai paliktu valstī un iespēja nopirkt atgriešanās biļeti. Tas var būt izraksts no bankas konta vai skaidras naudas. USD 2-3 tūkstoši ir diezgan apmierinoši, bet šajā dokumentā labāk ir būt skaitlim aptuveni 5 tūkstoši.



Produkti jūsu veselībai vietnē Aliexpress

Lasiet par Maroku mūsu mājas lapā.

VISPĀRĒJA INFORMĀCIJA


Kura Marokas valsts

Kāda nauda Marokā


SVARĪGA TŪRISTIEM


Vai man vajadzīga vīza Marokā?

Laiks Maroka

Ko darīt no Marokas

Cik daudz lidojumu uz Maroku


MARŠAKAS PILSĒTAS UN KURSI


Maradas pilsēta un kūrorts Agadirā

Marokas galvaspilsēta ir Rabāta pilsēta

Kasablanka - lielākā Marokas pilsēta

Fesas pilsēta - kultūras galvaspilsēta

Marrākeša - pils un pils dārzi


VIESNĪCAS MAROKĀ


Apskates objekti Marokā


MAJOR MARŠAKAS MOSKVEJA


Hassan II mošejas sultāns Kasablankā

Koutoubia mošeja Marrākešā


MARRAŠĒŠAS NOVĒRTĒŠANA


Majorelle dārzs Marrākešā

Sultāna El Badi pils

Jem El Fna apgabals

Bahia Palace Marrakechā


DABAS ATRAKSTES


Atlas kalni



Produkti jūsu veselībai vietnē Aliexpress

Vai jums ir jautājums?

Vai vēlaties izteikt savu viedokli?

Vai vēlaties kaut ko pievienot?

Atstājiet komentāru


Jūsu vārds

Jūsu komentārs







Informācija par valsti Pasaules tūristu piesaiste Pasaules kūrorti
DownLoad
Music


Visas tiesības aizsargātas. 2015-2018 atgriezeniskā saite: info@chinainfoguide.info